Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Poiesz Jeugdsponsoractie 2019

Van 11 februari t/m 7 april 2019 werd door Poiesz Supermarkten weer de jeugdsponsoractie georganiseerd. VZK deed ook dit jaar weer mee aan de actie. In het Poiesz filiaal Haulerwijk werden weer vele jeugdsponsor munten gedeponeerd in de speciale VZK-koker. Dit jaar ontvingen wij € 876,00 waarvoor onze hartelijke dank.

VZK dankt u voor het deponeren van de munten in onze koker !!


Kassabon-actie GroenGoed Menken

Hoofdsponsor GroenGoed Menken organiseert speciaal voor VZK de kassabon-actie. Door bij GroenGoed uw plantjes en andere tuinspullen te kopen, steunt u VZK door de kassabonnen van uw aankopen in te leveren bij Otto van Zanden of Anne Hoekstra. VZK ontvangt dan een percentage van het gekochte bedrag.


VZK/Donkerbroek promoveert naar 2e klasse

Een historisch moment afgelopen zaterdag 15 juni. De GroenGoed Menken formatie promoveert naar de 2e klasse. Door te winnen van Dio in Oosterwolde, eindigde VZK/Donkerbroek als één van de beste tweede plaatsen in de klasse.
Komend veldseizoen zal er gespeeld worden met dezelfde selectie als dit seizoen, aangevuld met talentvolle spelers uit de junioren. Ook trainer Otto van Zanden zal het nieuwe seizoen trainer/coach blijven.

Lees hier meer...


VZK/Donkerbroek - Club Brothers

De belangen bij beide teams waren groot op deze zonovergoten zondagmiddag 2 juni. Club Brothers zou bij winst kampioen worden en de GroenGoed formatie zou zich bij winst zo goed als zeker stellen van de 2e plaats. Dit jaar promoveren 8 van de 10 beste nummers twee, dus rook VZK/Donkerbroek de kansen. Lees hier meer...


VZK/Donkerbroek - Roreko

Zondag 26 mei mocht VZK/Donkerbroek, de nummer 2,  aantreden tegen Roreko, de nummer 3 van de ranglijst. Bij winst is VZK/Donkerbroek verzekerd van een 2de plaats, wat promotie naar de 2de klas zou kunnen betekenen.
Lees hier meer....


WSS - VZK/Donkerbroek

Op deze warme zondagmiddag 19 mei, reed de Groen Goed combinatie af naar Oude Pekela voor de wedstrijd tegen WSS. De thuiswedstrijd wist VZK/Donkerbroek met 18-15 te winnen en ook de wedstrijden daarvoor tussen de beide teams waren altijd wel spannend. Vorige week had de ploeg een off-day, die ze vandaag weer recht wilden zetten.
Lees hier meer..... 


Vitesse - VZK/Donkerbroek

Afgelopen zondag 12 mei moest VZK/Donkerbroek aantreden tegen Vitesse in Beilen. Vitesse stond bij start van de wedstrijd laag in de ranglijst, een plek die dit team eigenlijk niet verdient. De Drenten waren dan ook van plan de strijd aan te gaan met de GroenGoed formatie. Coach van Zanden waarschuwde vooraf zijn team nog maar eens.
Lees hier meer...


VZK/Donkerbroek - TFS

Op de zonnige zondag middag 21 april, eerste Paasdag, speelde het eerste van VZK/Donkerbroek tegen bekende tegenstander TFS uit Drachtstercompagnie. Wedstrijden tussen beide ploegen staan vaak gerant voor spanning en dat bleek ook deze middag weer het geval te zijn. Lees hier meer....


VZK/Donkerbroek - DIO

VZK heeft zaterdag gewonnen van het gepromoveerde DIO en behoudt de derde plek. Daarmee is de titelstrijd afgelopen weekend al beslist en is Thrianta uit Hoogeveen definitief zaalkampioen geworden. VZK had het afwachtende DIO stevig onder controle in de eerste helft en kreeg zelfs een ruime voorsprong. Na de pauze werd DIO sterker en kreeg weer vat op de wedstrijd maar VZK hield stand en won uiteindelijk met 18 - 15.  Lees hier meer


NQL - VZK/Donkerbroek

Zaterdag 16 maart trad VZK/Donkerbroek aan tegen NQL. Thuis won de GroenGoed Menken formatie overtuigend van deze ploeg, maar coach van Zanden waarschuwde voor het onvoorspelbare spel van NQL. Lees hier meer..


It Fean/Boelenslaan - VZK/Donkerbroek

Zaterdagavond 9 maart, zijn zowel het tweede als het eerste team van VZK-Donkerbroek naar Surhuisterveen afgereisd om het na elkaar op te nemen tegen de teams van It Fean/ Boelenslaan. Waar het tweede van VZK net niet wist te winnen, lukte dit het eerste wel. Lees hier meer...

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?