Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek - NQL

In het nieuwe jaar stond op deze regenachtige zaterdag de thuiswedstrijd tegen het onbekende NQL uit Burdaard/Rinsumageest op het programma. De thuisploeg had, met 1 wedstrijd meer gespeeld, 1 punt voorsprong op de gasten en waren vastberaden dit vandaag te vergroten. In de kerstvakantie had de GroenGoed combinatie nog het jaarlijkse De Jong Pallets toernooi in Olderberkoop gewonnen en met dit in het achterhoofd kon de ploeg beginnen aan deze pot. Lees hier meer...


VZK/Donkerbroek - It Fean/Boelenslân

Zaterdag 15 december trad VZK/Donkerbroek aan tegen het team van oud-trainer/coach Lammert van Veen, It Fean /Boelenslân. Vooraf was duidelijk dat dit een lastige wedstrijd zou worden en het werd tijd voor VZK/Donkerbroek om na 2 verloren wedstrijden weer punten te pakken. Lees hier meer..


Thrianta - VZK/Donkerbroek

Zaterdag 8 december is VZK-Donkerbroek naar Hoogeveen afgereisd om te spelen tegen niet al te bekende tegenstander Thrianta. Het bleek een lastige wedstrijd te worden voor de GroenGoed-formatie. Lees hier meer..


TFS - VZK/Donkerbroek

De tweede zaalwedstrijd van het seizoen stond zaterdag 1 december op het programma. De wedstrijd werd gespeeld tegen TFS waar VZK/Donkerbroek op het veld nipt van had kunnen winnen. Helaas zat in de eerste helft de pit er bij VZK/Donkerbroek niet goed in waardoor de GroenGoed-formatie op achterstand kwam, die in een betere tweede helft niet meer goed kon worden gemaakt. Lees hier meer..


VZK/Donkerbroek - Stadskanaal

VZK/Donkerbroek speelde afgelopen zaterdagavond in de Bongerd te Haulerwijk de eerste zaalwedstrijd van het seizoen. Stadskanaal werd als tegenstander ontvangen. Zouden de twee oefenwedstrijden van de afgelopen week de GroenGoed Menken formatie scherp hebben gekregen voor het echte werk ? Lees hier meer

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?