Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek wint Ooststellingwerver derby !

Op zaterdagmiddag 20 oktober moest VZK/Donkerbroek aantreden tegen Dio uit Oosterwolde, de Ooststellingwerver derby van het seizoen !! VZK/Donkerbroek en Dio hadden het zelfde aantal punten dus er moest geknokt worden om de punten in Haule te houden. Het vele publiek genoot van een prachtige wedstrijd..... Lees hier meer..


Club Brothers - VZK/Donkerbroek

Zondag 14 oktober speelde VZK/Donkerbroek in Groningen de belangrijke wedstrijd tegen mede koploper Club Brothers uit Groningen. Beide teams waren tot aan deze wedstrijd nog ongeslagen. Club Brothers trok deze middag aan het langste eind en hield de punten in Groningen. Lees hier meer..


Roreko - VZK/Donkerbroek

De vijfde veldwedstrijd van het seizoen stond voor zondag 7 oktober op het programma voor de combinatieploeg tegen Roreko. De ploeg uit de Wijk, welke ook alle punten tot nu toe had gepakt, was een bekende tegenstander voor de GroenGoed combinatie uit Friesland. Het was dus zaak voor VZK om te winnen van Roreko, zodat de koppositie in de 3e klasse A behouden kon worden. Lees hier meer


VZK/Donkerbroek - WSS

VZK/Donkerbroek, dat in de afgelopen weken nog niet één keer heeft verloren, moest vandaag aantreden tegen WSS. Dit is altijd een beladen wedstrijd en dat zou, op deze bewolkte zondag ook zo weer het geval kunnen zijn.
Lees hier meer..


VZK/Donkerbroek - Vitesse

Na twee zondagen met mooi korfbalweer, begon officieel de herfst op zondag 23 september met bakken regen. De thuisploeg wist de eerste twee wedstrijden te winnen en de gasten van vandaag hadden nog geen punten kunnen pakken. Zou de GroenGoed Menken combinatie vandaag de winnende lijn door trekken? Lees hier meer... 


TFS - VZK/Donkerbroek

Zondag 16 september stond de eerste uitwedstrijd van het seizoen op de planning. Deze wedstrijd speelde VZK/Donkerbroek 1 tegen TFS 1. Het werd een spannende middag ...... Lees hier meer....


VZK/Donkerbroek - SDO

SDO de ploeg die vorig seizoen is gepromoveerd was zondagmiddag de eerste tegenstander van dit veldseizoen . VZK/D'Broek, dit seizoen versterkt met de terugkeer van Jozina Donker, begon goed aan deze wedstrijd.
Lees hier meer...


Nieuw seizoen start 7 september

In het weekend van 7 - 9 september barst het korfbalseizoen weer los. Menig team is al weer begonnen met trainen en oefenpartijen. Ook heb je een nieuwsbrief ontvangen, waar naast alle bestuursfuncties ook belangrijke telefoonnummers en E-mailadressen staan genoemd. Ook is het programma najaar 2018 geplaatst op deze website. Kijk dus even goed wanneer je een wedstrijd hebt bij het plannen van andere activiteiten. Jou team verwacht dat je er bent !!! VZK/Donkerbroek A1 opent op vrijdagavond 7 september voor VZK het korfbalseizoen 2018-2019 thuis in Haule.
Allemaal een heel mooi succesvol, sportief en blessurevrij seizoen toegewenst !!

Kijk hier voor  Nieuwsbrief (pdf)  en  Nieuwsbrief-jeugdteams (pdf)

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?