Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Poiesz Jeugdsponsoractie 2019

Van 11 februari t/m 7 april 2019 werd door Poiesz Supermarkten weer de jeugdsponsoractie georganiseerd. VZK deed ook dit jaar weer mee aan de actie. In het Poiesz filiaal Haulerwijk werden weer vele jeugdsponsor munten gedeponeerd in de speciale VZK-koker. Dit jaar ontvingen wij € 876,00 waarvoor onze hartelijke dank.

VZK dankt u voor het deponeren van de munten in onze koker !!


Kassabon-actie GroenGoed Menken

Hoofdsponsor GroenGoed Menken organiseert speciaal voor VZK de kassabon-actie. Door bij GroenGoed uw plantjes en andere tuinspullen te kopen, steunt u VZK door de kassabonnen van uw aankopen in te leveren bij Otto van Zanden of Anne Hoekstra. VZK ontvangt dan een percentage van het gekochte bedrag.


Stellingwerfs KorfbalPlus 35 Toernooi

Op 24 mei 2019 gaat het eerste Stellingwerfs KorfbalPlus 35 toernooi plaatsvinden!

KV DIO, KV Lintjo en KV SCO hebben de handen ineen geslagen om deze nieuwe variant vorm te geven voor alle (oud-)korfballers in de gemeente Ooststellingwerf en Weststellingwerf. KorfbalPlus is een nieuwe variant op het korfbalspel, die speciaal is bedoeld voor (oud-)korfballers in de leeftijd 35 jaar en ouder die de korfbalsport in toernooivorm willen beoefenen. Niet meer elk weekend een wedstrijd spelen, maar een aantal keren per jaar een toernooi met (oude) bekenden. In deze vorm wordt er gespeeld in één vak, waarbij de korf in het midden staat en je vanuit de hoeken voor dubbele punten schiet. 

Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 24 mei vanaf 19.30 uur in Oldeberkoop. Een team bestaat uit 6-8 personen en er wordt gespeeld op het gras van Lintjo. Als team neem je ook één scheidsrechter mee, maar dit mag ook een deelnemend speler zijn. Een derde helft mag natuurlijk niet ontbreken! Deelname aan het toernooi is gratis en aanmelden kan door een mail te sturen. VZK doet toch ook mee ???  Formeer een team en geef je op !!!


WSS - VZK/Donkerbroek

Op deze warme zondagmiddag 19 mei, reed de Groen Goed combinatie af naar Oude Pekela voor de wedstrijd tegen WSS. De thuiswedstrijd wist VZK/Donkerbroek met 18-15 te winnen en ook de wedstrijden daarvoor tussen de beide teams waren altijd wel spannend. Vorige week had de ploeg een off-day, die ze vandaag weer recht wilden zetten.
Lees hier meer..... 


Vitesse - VZK/Donkerbroek

Afgelopen zondag 12 mei moest VZK/Donkerbroek aantreden tegen Vitesse in Beilen. Vitesse stond bij start van de wedstrijd laag in de ranglijst, een plek die dit team eigenlijk niet verdient. De Drenten waren dan ook van plan de strijd aan te gaan met de GroenGoed formatie. Coach van Zanden waarschuwde vooraf zijn team nog maar eens.
Lees hier meer...


VZK/Donkerbroek - TFS

Op de zonnige zondag middag 21 april, eerste Paasdag, speelde het eerste van VZK/Donkerbroek tegen bekende tegenstander TFS uit Drachtstercompagnie. Wedstrijden tussen beide ploegen staan vaak gerant voor spanning en dat bleek ook deze middag weer het geval te zijn. Lees hier meer....


VZK/Donkerbroek - DIO

VZK heeft zaterdag gewonnen van het gepromoveerde DIO en behoudt de derde plek. Daarmee is de titelstrijd afgelopen weekend al beslist en is Thrianta uit Hoogeveen definitief zaalkampioen geworden. VZK had het afwachtende DIO stevig onder controle in de eerste helft en kreeg zelfs een ruime voorsprong. Na de pauze werd DIO sterker en kreeg weer vat op de wedstrijd maar VZK hield stand en won uiteindelijk met 18 - 15.  Lees hier meer


NQL - VZK/Donkerbroek

Zaterdag 16 maart trad VZK/Donkerbroek aan tegen NQL. Thuis won de GroenGoed Menken formatie overtuigend van deze ploeg, maar coach van Zanden waarschuwde voor het onvoorspelbare spel van NQL. Lees hier meer..


It Fean/Boelenslaan - VZK/Donkerbroek

Zaterdagavond 9 maart, zijn zowel het tweede als het eerste team van VZK-Donkerbroek naar Surhuisterveen afgereisd om het na elkaar op te nemen tegen de teams van It Fean/ Boelenslaan. Waar het tweede van VZK net niet wist te winnen, lukte dit het eerste wel. Lees hier meer...

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?