Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Nieuwsbrief VZK

De nieuwsbrief voor seizoen 2019-2020 is hier te downloaden.  nieuwsbrief 2019-2020


Kassabon-actie GroenGoed Menken

Hoofdsponsor GroenGoed Menken organiseert speciaal voor VZK de kassabon-actie. Door bij GroenGoed uw plantjes en andere tuinspullen te kopen, steunt u VZK door de kassabonnen van uw aankopen in te leveren bij Otto van Zanden of Anne Hoekstra. VZK ontvangt dan een percentage van het gekochte bedrag.


Kinea -VZK/Donkerbroek

Afgelopen zondag 8 september heeft VZK-Donkerbroek de eerste veldwedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Kinea. Ook was dit door de promotie van vorig seizoen de eerste wedstrijd in de tweede klasse. Ondanks goed spel van VZK-Donkerbroek, zijn de punten in de Knipe gebleven. Lees hier meer...


VZK/Donkerbroek promoveert naar 2e klasse

Een historisch moment afgelopen zaterdag 15 juni. De GroenGoed Menken formatie promoveert naar de 2e klasse. Door te winnen van Dio in Oosterwolde, eindigde VZK/Donkerbroek als één van de beste tweede plaatsen in de klasse.
Komend veldseizoen zal er gespeeld worden met dezelfde selectie als dit seizoen, aangevuld met talentvolle spelers uit de junioren. Ook trainer Otto van Zanden zal het nieuwe seizoen trainer/coach blijven.

Lees hier meer...

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?