Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


 

VZK blij met opbrengst Jeugdsponsoractie van Poiesz

De Jeugdsponsoractie van Poiesz Supermarkten is inmiddels voorbij. Ook dit jaar werd de VZK-koker in de supermarkt te Haulerwijk weer goed gevuld met jeugdsponsormunten.
Hartelijk dank voor uw steun en het kopen van de speciale aanbiedingen.
De opbrengst, € 901,00 ,zal goed worden besteed voor onze jeugdleden.
Met uw steun zullen onze leden nog meer plezier beleven aan het korfballen!!


VZK/Donkerbroek 1 - TFS1

- Haule 17 september 2017- Op het programma stond vandaag VZK/Donkerbroek tegenover het "compenijste" TFS. Gezien de winst van de afgelopen 2 wedstrijden beloofde deze thuispartij een fraaie te worden. De aanval startte met Luco van de Wolfshaar, Martijn Menken, Aukje Ekkels en Marleen Boksebeld. De verdediging begon met Wout-Jan Donker, Erik van Zanden, Janneke van der Meulen en Maaike Kuipers. Lees hier meer..


DTL - VZK/Donkerbroek 1

Voor VZK/Donkerbroek stond op zaterdag 2 september de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. DTL kwam vorig seizoen uit in de tweede klas, dus we rekenden op een pittige wedstrijd. VZK/Donkerbroek startte o.l.v. de nieuwe trainer/coach, Otto van Zanden. Lees hier meer...


Programma veldcompetitie

Het programma veldcompetitie najaar 2017 is geplaatst. Kijk bij Competitie / programma wanneer je een wedstrijd moet spelen. Van je trainer of leider ontvang je meer informatie.


Nieuwsbrief VZK - Donkerbroek

In het weekend van 2-3 september start de nieuwe competitie 2017-2018. Hoe is dit seizoen alles georganiseerd en in welk team zit ik?? Lees het in de gezamenlijk nieuwsbrief VZK-Donkerbroekof de nieuwsbrief VZK-jeugd.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?