Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Club Brothers - VZK/Donkerbroek

zondag 29 september 2019 --

In dit regenachtige weekend, trad de selectie van VZK/Donkerbroek aan tegen Club Brothers in Groningen. Het tweede team van VZK/Donkerbroek liet eerder deze middag de punten liggen in Apeldoorn. 

Vorig seizoen werd Club Brothers kampioen in onze poule. Het is dus geen onbekende tegenstander. Tot nu toe is VZK/Donkerbroek nog puntloos, om in de tweede klasse te mogen blijven moeten er wel een keer punten gepakt worden. Het vak van Luco van de Wolfshaar, Wout Jan Donker, Anke Postma en Aukje Ekkels startte in de aanval. Martijn Menken, Erik van Zanden, Maaike Kuipers en Jozina Donker startten in de verdediging. 

De wedstrijd begon gelijk op. Tot 3-3 scoorden we om en om, waarin het thuis spelende team steeds het initiatief nam. Daarna werd Maaike foutief afgestopt, waardoor we voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong kwamen, 3-4. Daarna werd er wederom om en om gescoord. VZK/Donkerbroek ging met een lichte tussenstand van 6-7 de rust in.

Beide teams waren gewaagd aan elkaar en wilden beide deze kostbare punten mee naar huis nemen. Luco opende de score van de tweede helft en bracht VZK/Donkerbroek op 6-8. Club Brothers wist via hun scorende dames de stand weer gelijk te trekken, 8-8.

Er brak een spannende fase aan, waarin VZK/Donkerbroek de moed niet op gaf. Tot 11-11 werd de stand steeds weer gelijk getrokken. Daarna rook VZK/Donkerbroek de overwinning en wisten ze hun voorsprong goed uit te spelen, eindstand 12-14.

De doelpunten van deze middag zijn gemaakt door: Luco (6), Maaike (4), Wout Jan (2), Jozina en Erik.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?