Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


De Pein - VZK/Donkerbroek

Zondag 13 mei 2018- 

Vzk/Donkerbroek begon met de vaste basisopstelling in het warme Opeinde. Vzk/Donkerbroek staat al veilig, maar wilde toch de punten meenemen naar huis. De blauwhemden begonnen goed van start door 0-4 op het scorebord te zetten. Doelpunten van Erik, Janneke, Wout-jan en Luco. De Pein wist ook de korf te raken. Maaike werd foutief afgestopt en zo mocht Martijn scoren vanaf de stip. De Pein kwam dichterbij door 3 keer achtereen volgens te scoren. Stand 4-5. Wout-Jan en Martijn wisten ook beide te scoren. Daarna werd er om en om gescoord. Doelpunten van Erik 3x en Wout-Jan 2x.  Na die tijd wist De Pein voor rust de stand gelijk te maken naar 12-12.

Na rust wist Martijn door een goede onderschepping Maaike te vinden die koelbloedig de 12-13 maakte. De Pein was hier niet bang voor en maakte snel de 14-13. Wout-Jan scoorde van afstand, waardoor De Pein hierop antwoorde door tweemaal te scoren. Luco werd ook foutief afgestopt en Wout-Jan mocht plaatsnemen achter te stip, hierbij wist hij te scoren. Stand 16-15. De Pein liet zich niet gewonnen en scoorden 4 maal. Luco wist ook 2 maal te korf te vinden door van afstand. De Pein trok aan het laatste eind door 6 doelpunten te maken. Wout-Jan mocht de eindstand bepalen en dat werd 26-18.

Volgende week is het Pinksteren en wordt er niet gekorfbald. Zondag 27 mei mag er gespeeld worden tegen Koru uit Uffeltje thuis op sportpark Ontwijk in Donkerbroek.

Doelpunten: Wout-Jan 7x, Erik 4x, Luco 3x, Martijn 2x. Janneke en Maaike 1x.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?