Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Dio - VZK/Donkerbroek

Zaterdag 15 juni 2019 --

VZK/Donkerbroek 1 is afgelopen weekend gepromoveerd naar de 2e klasse, na een goede wedstrijd tegen Dio1 die gewonnen werd .

Voor de wedstrijd was het nog niet zeker of dit zou gebeuren niet alle nummers 2 gingen namelijk omhoog er moest minimaal 1 puntje worden gehaald om er zeker van te zijn ,achteraf gezien was VZK/D,Broek met een nederlaag ook gepromoveerd, het werden dus 2 punten

Daar leek het de eerste helft nog niet op ,Dio begon heel goed aan de wedstrijd,na 3 min spelen stond het al 3-0 waarna VZK/D,Broek 4 keer scoorde .Maar Dio met name via de dames zij scoorden van de eerste 7 doelpunten er 6 van kwam Dio op voorsprong 7-4.

Daarna werd VZK/D,Broek wat sterker en kwam dit ook in de score ze kwamen terug tot 7-7 .Net voor de pauze scoorde een dame van Dio de 8-7.

VZK/Donkerbroek kwam heel goed uit de kleedkamer en scoorde binnen 7 min 4 x waardoor het 8-11 werd Dio maakte er 9-11 van VZK/D,Broek maakte er vervolgens 9-13 via 2 doelpunten van Woutjan waarvan de laatste wel een hele mooie was. En leek de wedstrijd de goede kant op te gaan .Maar VZK/D,Broek speelde ook in deze wedstrijd hele goede momenten met mindere begonnen aanvallend en verdedigend foutjes te maken ,waardoor Dio het weer een wedstrijd van maakte en kwamen terug tot 12-13.Nadat VZK/D,Broek er 12-14 van maakte werd het nog even spannend 13-14.Erik en Luco bepaalden de eindstand op 13-16.

Een historisch moment voor VZK/D,Broek nog nooit heeft de vereniging in de 2e klasse gespeeld. Dit moet weer gaan gebeuren met dezelfde selectie als dit seizoen . Aangevuld met 2 talentvolle heren vanuit de junioren en nog een heer van Des uit Norg 

De gescoorde doelpunten van Dio waren Marian 1x, Petra 2x, Myrthe 3x, Marianne 2x, Sjoerd 3x , Wilmar 1x en Jarno 1x

Doelpunten van VZK/D'Broek waren Woutjan 6x, Erik 4x, Luco 3x, Anke 1x, Jozina 1x  en Sjoukje 1x

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?