Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


DTL - VZK/Donkerbroek 1

Voor VZK/Donkerbroek stond op zaterdag 2 september de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. DTL kwam vorig seizoen uit in de tweede klas, dus we rekenden op een pittige wedstrijd. VZK/Donkerbroek startte o.l.v. de nieuwe trainer/coach, Otto van Zanden. We begonnen de wedstrijd met Marleen Boksebeld, Aukje Ekkels, Luco van de Wolfshaar en Martijn Menken in de aanval en Janneke van der Meulen, Maaike Kuipers, Wout Jan Donker en Erik van Zanden in de verdediging.

VZK/Donkerbroek opende sterk, twee afstandsschoten zorgden voor een 0-2 voorsprong. In de periode hierna wisten beide ploegen om en om de korf te vinden, dit bracht de stand op 3-5. Martijn bracht de score op 3-6. Hierna verslapte VZK/Donkerbroek ietwat en de gasten wisten 3 maal op rij te scoren en brachten de stand op gelijke hoogte, 6-6. In deze fase van de wedstrijd ging de strijd gelijk op en werd het uiteindelijk 9-9. VZK/Donkerbroek wilde niet met een gelijke stand de rust in en wist nog met twee punten verschil op voorsprong te komen, 9-11.

Na de rust wist VZK/Donkerbroek steeds een (kleine) voorsprong te behouden. Op de stand van 16-20 slaagden de gasten er voor het eerst in om een voorsprong van 4 punten te nemen. Deze voorsprong hielden ze vast tot een stand van 18-22. Het leek erop dat ze met deze voorsprong de wedstrijd niet meer uit handen zouden geven. Toch werd het in de slotfase nog spannend. DTL kon nog terug komen tot 21-22, maar tot opluchting van VZK/Donkerbroek floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. De eerste punten van het nieuwe seizoen zijn een feit.

 

Doelpunten: Erik (7x), Wout Jan (5x), Luco (4x), Martijn (2x), Maaike (2x), Marleen en Aukje.

 

Zondag 10 september om 14:30 uur speelt VZK/Donkerbroek thuis tegen DES.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?