Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Koru - VZK/Donkerbroek

Uffelte 8 oktober 2017-  Na een hele week vol met regen, scheen toch de zon op deze zonnige 8 oktober. Vandaag mocht VZK zich bewijzen tegen het altijd goede Koru.

Vanaf minuut deelde koru de lakens uit. VZK liep daarom ook al vanaf minuut één achter de feiten aan. Dit zou Koru de hele wedstrijd niet meer uit handen geven. Na een paar minuten stond het al 3-0, VZK gaf thuis door Diederik, die 3-1 wist te noteren. Toch volgde de rest van VZK niet. Het bleef lange tijd stil aan de kant van de blauwen. Pas na de 9-1 wist Diederik nogmaals reageren. Vlak voor de rust wisten ook Aukje, Erik en Martijn te scoren, jammer genoeg bleef Koru scoren en waren ze erg op dreef. Ruststand 14-5.

Na de thee wilde VZK wel maar kwam het niet echt op gang, terwijl Koru de lijn van de eerste helft doorzette. Het werd nog ondanks het goede weer een zeer zware wedstrijd voor VZK. Diederik zat lekker in de wedstrijd en wist weer te scoren, eveneens als Erik en Wout-Jan, maar het mocht niet baten. Koru liep steeds verder uit. Uiteindelijk wisten Martijn, Erik, Bart en Aukje nog t rondje te vinden. Ondanks deze doelpunten moest VZK zijn meerdere erkennen en de punten achterlaten in uffelte. Eindstand 26-12

Er is gestreden, maar ondanks dat wist VZK geen vuist te maken en heeft Koru verdient gewonnen.

Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen en zal VZK strijden voor wat t waard is.

Doelpunten:

Diederik 3, Erik 3 , Aukje 2, Martijn 2, Bart 1, Wout-Jan 1

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?