Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


NQL - VZK/Donkerbroek

Zaterdag 16 maart trad VZK/Donkerbroek aan tegen NQL. Thuis wonnen we overtuigend van deze ploeg, maar onze coach waarschuwde ons voor het onvoorspelbare spel van NQL.

In de aanval begonnen Luco v/d Wolfshaar, Wout-Jan Donker, Anke Postma en Aukje Ekkels en in de verdediging begonnen Bart de Jong, Erik van Zanden, Maaike kuipers en Jozina Donker.

In de gehele eerste helft werd er bijna om en om gescoord. De teams brachten de stand steeds weer in evenwicht. Van afstand scoorden voor VZK achtereenvolgens: Luco, Bart en Erik (2x). Daarna verzilverden Luco en Maaike een kleine kans en een omdraaibal. Voor rust wisten Luco, Bart en Wout-Jan nog een keer te scoren, zodat we de rust ingingen met een stand van 8-9.

In de pauze werd besproken dat we meer vanuit 3-1 moesten spelen. Ook in de tweede helft hadden we moeite om in ons spel te komen. Tot 16-16 werd de stand iedere keer weer gelijk getrokken. Aan VZK/Donkerbroek zijde waren het Erik, Luco(3x), Wout-Jan (2x) en Jozina die scoorden. Met nog 3 minuten te spelen wist VZK/Donkerbroek het goed uit te spelen en namen ze toch de 2 punten mee naar huis. Eindstand 16-18.

De doelpunten zijn gemaakt door: Luco (7x), Wout-Jan (4x), Erik (3x), Bart (2x), Maaike en Jozina.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?