Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Sios - VZK/Donkerbroek

zondag 13 oktober --

Op deze grijze zondagmiddag vertrok VZK/Donkerbroek uit de Haule om aan te treden tegen SIOS te Wolvega en beloofde al een spannende wedstrijd te worden.

VZK begon gelijk sterk en stond al binnen een paar minuten op een 1-4 voorsprong, door doelpunten van Jozina, Wout Jan tweemaal en Erik. Toen moest VZK echter één tegendoelpunt incasseren om vervolgens het verschil te vergroten naar 2-7. Door Martijn, Erik en Wout Jan. Nog voordat de spelers naar de kleedkamer konden, wisten Martijn en Wout Jan nog een keer te scoren. Wat de ruststand bracht op 5-9.

In de tweede helft ging het iets meer gelijk op. Telkens wanneer VZK scoorde wist SIOS gelijk tegen te scoren en het verschil heel klein te maken. Zelfs gelijk. 13-13. Goals kwamen van Wout Jan driemaal en Martijn. Een spannende fase brak aan terwijl het eindsignaal steeds dichterbij kwam. Er werd om de beurt gescoord waarbij het verschil nooit groter werd dan twee. Wat uiteindelijk de uitslag 14-16 op het scorebord teweeg bracht.

Al met al een spannende pot waar eigenlijk alles in zat en leuk was om naar te kijken.

Deze winst partij zorgt voor een reeks van 3 en zit in een kleine flow. Hopelijk kan VZK deze lijn doorzetten tot aan de winterstop.

Volgende week nemen ze t op tegen Rodenburg.

Doelpunten

Wout Jan  Donker 9

Martijn Menken 3

Erik van Zanden 2

Luco vd Wolfshaar 1

Jozina Donker 1

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?