Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


TFS -VZK/Donkerbroek

Zondag 16 september stond de eerste uit wedstrijd van het seizoen op de planning. Deze wedstrijd speelde VZK/Donkerbroek 1 tegen TFS 1. De beginopstelling van de wedstrijd was voor het aanvalsvak: Erik van Zanden, Bart de Jong, Jozina Donker en Anke Postma. In het verdedigingsvak begonnen: Luco van der Wolfshaar, Wout-jan Donker, Maaike Kuipers en Janneke van der Meulen.

Het eerste punt van de wedstrijd ging naar TFS. Hierna werd er om en om gescoord door VZK/Donkerbroek en TFS. De punten werden gemaakt door Bart de Jong, Wout-jan Donker en Jozina Donker. Na dit spannende begin van de wedstrijd kwam TFS nog iets verder voor te liggen in de eerste helft. Erik van Zanden heeft nog drie afstanders gescoord en Wout-jan Donker nog een afstander. De stand in de rust was 10-8.

De tweede helft ging VZK/Donkerbroek gelijk goed van start door drie achtereenvolgende afstanders te scoren. Twee van deze punten werden gemaakt door Maaike Kuipers en een werd gescoord door Bart de Jong. Hierna ging het weer gelijk op tussen VZK/Donkerbroek en TFS met twee punten gemaakt door Wout-jan Donker en 2 afstanders gemaakt door TFS. De stand was op de moment 13 – 13. VZK/Donkerbroek kwam weer 2 punten voor te liggen door punten van Maaike Kuipers en Wout-jan Donker. Na een punt van TFS kreeg VZK/Donkerbroek een strafworp die werd gescoord door Bart de Jong. TFS scoorde vervolgens een doorloopbal en een afstander. De laatste twee punten werden gemaakt door Jozina Donker en Bart de Jong door middel van een vrijebal en een afstander. Na dit spannende einde van de wedstrijd was de eindstand 16 – 18.

Doelpuntenmakers:

Wout-jan Donker 6, Bart de Jong 4, Maaike Kuipers 3, Erik van Zanden 3, Jozina Donker 2.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?