Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


TFS - VZK/Donkerbroek

Zondag 15 april ---

De derde wedstrijd van het buitenseizoen stond op het programma voor VZK/Donkerbroek. De tegenstander van vandaag is TFS, een ploeg die onderaan de competitie bungelt en dus elk punt hard nodig heeft. VZK Donkerbroek die in een winning mood zit, door vorige week een makkelijke overwinning te boeken op DES, startten dus met veel zelfvertrouwen.

Dat TFS fanatiek zou beginnen was meteen duidelijk. De thuisploeg kwam meteen op een 1-0 voorsprong. Luco raakte niet in paniek door de snelle voorsprong en maakte meteen gelijk door een strafworp. Direct daar op volgend scoorde TFS weer. Het zal een moeilijke middag worden voor VZK. VZK nam voor het eerst een voorsprong in de wedstrijd, door Luco en Martijn. Stand 3-2. TFS schakelde een tandje bij en wist 3x op rij te scoren, VZK wist dit te beantwoorden door precies hetzelfde te doen. De doelpuntenmakers waren Erik en tweemaal Luco. De rust naderde snel, maar nog voor rust wisten Wout-Jan en Martijn de bal door het gele mandje te werken. Toch moest het team nog wel een paar tegen doelpunten incasseerden wat de stand mooi in evenwicht bracht. 8-8 de rust stand.

Het bleek dat TFS direct goed uit de kleedkamer kwam, want wisten gelijk 2x op rij te scoren. VZK    werd wakker geschut en begon ook te scoren. Weer 3x achter elkaar net als in de eerste helft. Nu waren de doelpunten makers Erik, Maaike en Wout-Jan. VZK had weer een voorsprong van één doelpunt. 11-10. In deze fase ging het gelijk op. Er werd om de beurt gescoord onder andere door Maaike en Wout-Jan, totdat Luco deze reeks van om de beurt scoren doorbrak. Voor het eerst in de wedstrijd stond VZK met 2 doelpunten voor. 14-12. In de volgende fase wist TFS enkel nog speldenprikjes uit te delen. Ze scoorden wel, maar VZK scoorde gewoon net zo hard en zelfs nog wat harder. Martijn, Anke, Luco en Maaike waren nog niet vermoeid en wisten voor het eindsignaal van de scheidsrechter nog te scoren. TFS bleef wel bij, maar wisten niet in te lopen. De eindstand is 16-19 is daarom ook verdiend. De 2 punten gaan in de tas mee naar Haule. VZK kan zich nu weer gaan richten op de volgende wedstrijd die op het programma staat.

Doelpuntenmakers: Luco 6, Martijn 4, Wout-Jan 3, Maaike 3, Erik 2, Anke 1.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?