Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Vitesse - VZK/Donkerbroek

Zaterdag 1 februari reisde het eerste team naar Beilen voor de wedstrijd tegen Vitesse. In de voorbespreking werd besproken dat we de tegenstander, die tot dan toe nog geen punt wist te behalen, zeker niet moesten onderschatten.

We begonnen de wedstrijd met Erik, Rick, Jozina en Maaike in de verdediging en Wout-Jan, Luco, Anke en Aukje in de aanval. Het duurde even voordat het eerste doelpunt viel, het was de thuisploeg die het eerste doelpunt liet noteren. Na een benutte strafworp van Wout-Jan werd de stand weer gelijk getrokken. Het andere vak scoorde gemakkelijker en ze wisten door afstandsschoten van Erik en Rick het team op een 1-3 voorsprong te zetten. Wout-Jan scoorde de 1-4 van afstand, daarna scoorde de tegenpartij, 2-4. Hierna volgden 4 treffers op rij van VZK/Donkerbroek van Erik, Maaike en Wout-Jan (2x), dit bracht de stand op 2-8. Vitesse was niet van plan om met een grote achterstand de rust in te gaan en antwoordde met 3 treffers, 5-8. Voor rust kreeg VZK/Donkerbroek nog een strafworp mee, deze werd benut door Wout-Jan. Hierdoor was de ruststand 5-9.

Na de pauze werd er om en om gescoord, voor VZK/Donkerbroek scoorde Erik van afstand, stand 6-10. Rick werd vervangen door Bart. Door doelpunten van Wout-Jan en Anke werd de stand 6-12. De thuisploeg probeerde het gat te dichten door 2 doelpunten op rij te maken, maar VZK/Donkerbroek gaf de wedstrijd niet meer uit handen, Wout-Jan bracht de stand op 8-13. Vitesse wist nog 2 maal te scoren, 10-13. Maar de eindstand werd beslist door een mooi afstandsschot van Jozina, 10-14.

Doordat de concurrenten dit weekend steken lieten vallen, staat VZK/Donkerbroek met nog 3 ploegen bovenaan de ranglijst. De spanning is weer helemaal terug in deze competitie…

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?