Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek - DIO

Zaterdag 20 oktober--- 

Op zaterdagmiddag  20 oktober moest VZK/Donkerbroek aantreden tegen Dio uit Oosterwolde, de Ooststellingwerver derby van het seizoen !! VZK/Donkerbroek en Dio hadden het zelfde aantal punten dus er moest geknokt worden om de punten in Haule te houden. VZK/Donkerbroek heeft een uitstekende zege geboekt door met 15-13 te winnen van de Oosterwoldenaren.

In de aanval begonnen: Luco vd Wolfshaar, Wout-Jan Donker, Aukje Ekkels en Anke Postma. IN verdediging: Martijn Menken, Erik van Zanden, Jozina Donker en Maaike Kuipers. De wedstrijd werd gefloten door scheidsrechter B.Blauw.

Dio begon gelijk sterk in de wedstrijd en wisten snel 2 keer de korf te raken. Erik van Zanden wist ook de korf te raken van afstand en Martijn Menken verzilverde een strafworp doordat Jozina foutief werd afgestopt. Dio had hier snel weer een antwoord op door weer 2 maal te scoren. Martijn Menken mocht weer vanaf de stip scoren en Erik van Zanden maakte weer een afstander. Er werd steeds om en om gescoord waardoor VZK/Donkerbroek voor rust de stand zette op 8-6 door doelpunten van Erik van Zanden, Wout-jan Donker, Aukje Ekkels en Luvo vd Wolfshaar.

Na de pauze zakte VZK/Donkerbroek in waardoor DIO weer 2maal tot scoren kwamen. Maaike Kuipers scoorde van afstand de 9-8. DIO kwam weer op voorsprong door een vrijebal en een afstander, waardoor VZK/Donkerbroek weer 1 punt achter stonden. Erik van Zanden maakte te gelijkmaker, waardoor DIo met een doorloper weer op voorsprong kwamen. Wout-Jan Donker maakte ook een doorloper weer de gelijkmaker 11-11. Janneke Dijkstra kwam het veld in voor Anke Postma en Bart de Jong voor Martijn Menken. Erik van Zanden en Bart de Jong scoorde beide van afstand, waardoor VZK/Donkerbroek op de 13-11 kwamen. Dio scoorde voor eindsignaal nog 2 maal en VZK/Donkerbroek ook 2 keer door doelpunten van Luco vd Wolfshaar en Janneke Dijkstra.

VZK/Donkerbroek mag terug kijken naar een mooie en spannende wedstrijd waar gestreden werd voor de punten en waardoor VZK/Donkerbroek netjes op de 2e plek blijft staan.

Doelpunten: Erik van Zanden: 5x Wout-Jan Donker: 2x Martijn Menken:2x Luco vd Wolfshaar:2x Aukje Ekkels, Maaike Kuipers, Janneke Dijkstra, Bart de Jong allen 1 x

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?