Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek - Koru

zaterdag 14 december--

Afgelopen zaterdag speelde VZK Donkerbroek 1 in eigen huis de laatste zaalwedstijd van dit jaar tegen bekende tegenstander Koru. Na de mindere wedstrijd van vorige week was VZK Donkerbroek extra gebrand om deze wedstrijd wel tot een goed einde te brengen.

In de aanval startten: Wout-Jan Donker, Luco van de Wolfshaar, Anke Postma en Aukje Ekkels. In de verdediging begonnen: Erik van Zanden, Rick Haitsma, Jozina Donker en Maaike Kuipers.

VZK Donkerbroek schoot uit de startblokken. Binnen een kwartier wist VZK acht maal te scoren. VZK Donkerbroek liet ook sterk verdedigend werk zien, waardoor Koru in de beginfase maar een maal tot scoren wist te komen (8-1). Tot aan de rust wist de thuisploeg onder andere door mooie afstandsschoten van Erik, Rick en Aukje te blijven scoren. Bij een stand van 14-5 werd er gefloten voor de rust.

In de tweede helft was het Koru dat goed begon. Door verschillende afstandsschoten wisten ze een klein beetje dichter bij VZK Donkerbroek te komen (17-11). Sjoukje de Jong en Bart de Jong werden nog even binnen de lijnen gebracht. VZK bleef rustig door korfballen en wist de laatste twintig minuten de korf weer goed te vinden. De scheidsrechter floot af bij een eindstand van 24-14.

De aankomende weekenden hebben we even rust. De volgende wedstrijd spelen we in het nieuwe jaar op 11 januari tegen Club Brothers.

Doelpunten: Erik van Zanden (6), Wout-Jan Donker (5), Jozina Donker (4), Luco van de Wolfshaar (3), Aukje Ekkels (2), Maaike Kuipers (2), Anke Postma en Rick Haitsma scoorden elk een keer.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?