Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Mylanas - VZK/Donkerbroek

zaterdag 25-01-2020 --

VZK Donkerbroek mocht vandaag thuis tegen Mylanas aantreden. Een club die nog onbekend was bij de thuisploeg dus was het plan om direct scherp te zijn.

En gelijk vanaf het eerste fluitsignaal was de thuisploeg zeer scherp. Wout Jan Donker wist gelijk de eerste 2 kansen die hij kreeg te benutten. 2-0. In het andere vak werd dit goede voorbeeld gelijk gevolgd en wist Jozina Donker te scoren. Toen scoorde de tegenstander hun eerste doelpunt, maar dat bracht de thuisploeg niet van hun stuk, want ze scoorde gelijk weer 2 maal door Luco vd Wolfshaar en Wout Jan Donker. Stand 5-1. Een flitsende start. Nadat Mylanas dit was ondergaan herpakte ze hunzelf en wist toen 2 maal te scoren. 5-3.

Er volgde toen een doelpuntrijke reeks van maarliefst 11 goals door VZK Donkerbroek. Doelpuntenmakers waren Luco vd Wolfshaar 2, Wout Jan Donker 4, Jozina Donker 2 en Erik van Zanden 3. Net voor rust wist de tegenstander nog wel te scoren wat de ruststand op 16-4 bracht.

Na de rust kwam Mylanas gelijk goed uit de startblokken, alleen wist dit niet lang vast te houden en werden daarna al snel overrompeld door de thuisploeg, die opnieuw een mooie reeks doelpunten op rij zetten. Doelpuntenmakers Wout Jan Donker, Bart de Jong 2 die inviel voor Rick Haitsma. Rick Haitsma speelde wel een goede wedstrijd alleen wist zichzelf helaas niet te belonen  met een doelpunt en Luco vd Wolfshaar scoorde opnieuw. Stand 20-5.

In de laatste fase van de wedstrijd was de scherpte een beetje weg en ging de scoorde wat op en neer. In deze fase scoorden Jozina Donker, Luco vd Wolfshaar en Aukje Ekkels.

Al met al een goed resultaat met een mooi aantal doelpunten. Uiteindelijke eindstand 23-10.

Volgende week staat een uit wedstrijd tegen Vitesse op t programma waar VZK deze lijn moet proberen voort te zetten.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?