Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek - Roreko

Zondag 26 mei mocht VZK/Donkerbroek, de nummer 2,  aantreden tegen Roreko, de nummer 3 van de ranglijst. Bij winst is VZK/Donkerbroek verzekerd van een 2de plaats, wat promotie naar de 2de klas zou kunnen betekenen. Voorafgaand aan de wedstrijd speelde VZK/Donkerbroek 2 een mooie wedstrijd tegen Olympia 2, deze wedstrijd eindigde onbeslist, 14-14.

Voor het thuis spelende team begonnen in de aanval: Luco, Wout-Jan, Anke en Aukje en in de verdediging: Erik, Martijn, Jozina en Sjoukje.

VZK/Donkerbroek opende de wedstrijd en kwam vrij snel op een 2-0 voorsprong, Roreko had hierop een antwoord en scoorde twee maal van afstand, hierdoor werd de stand weer gelijk getrokken. Daarna volgde er een sterke fase van de thuisploeg, ze wisten de score uit te bouwen tot een 7-2 voorsprong met doelpunten van Wout-Jan en Erik. Hierop hadden de gasten een antwoord, ze kwamen tot 7-6 weer dichtbij. Tot de pauze werd er door beide teams nog een paar keer gescoord. Op de stand van 11-8 klonk het rustsignaal.

In de pauze werd besproken dat we onze energie, ondanks de lange heren van de tegenstanders, moesten steken in het afvangen van de bal. Na de pauze wisten beide teams de korf te vinden wat de stand op 13-12 bracht. VZK/Donkerbroek wilde de punten van deze middag graag in Donkerbroek houden en zette dit om in een volgende sterke fase, ze scoorden 4 maal op rij, 17-12. Toch maakte het thuis spelende team het zichzelf hierna nog flink lastig, ze lieten de tegenstanders terug komen tot 18-18. In de laatste minuten lukte het VZK/Donkerbroek om te laten zien dat ze toch het sterkste team waren, ze wonnen met 20-18.

Doelpunten: Wout-Jan (8x), Luco (5x), Erik (4x), Martijn (2x) en Jozina.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?