Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek 1 – TFS 1       17 september 2017

Op het programma stond vandaag TFS tegenover VZK/Donkerbroek. De aanval startte met Luco van de Wolfshaar, Martijn Menken, Aukje Ekkels en Marleen Boksebeld. De verdediging begon met Wout-Jan Donker, Erik van Zanden, Janneke van der Meulen en Maaike Kuipers.

VZK/Donkerbroek had moeite om in de wedstrijd te komen. TFS maakte de openingsdoelpunt. Martijn Menken had snel een antwoord hierop om door afstand te scoren. Het ging wat om en om kwa doelpunten waardoor het op 3-3 kwam te staan. Doelpunten van Wout-Jan Donker en Luco vd Wolfshaar.

Daarna kwam VZK/Donkerbroek een beetje op gang door 4 keer achter elkaar te scoren, Wout-jan Donker 2x,Martijn Menken en Luco vd Wolfshaar namen deze op hun rekening. 7-3. TFS maakte er snel 7-4 van. Wout-Jan Donker scoorde weer vanuit een Klein kansje bij de korf. TFS scoorde weer van afstand. Aukje Ekkels scoorde een mooie doorloper en Wout- Jan Donker wist ook weer de korf te vinden, Stand 10-5. TFS kwam weer terug om 2 maal achter elkaar te scoren. Martijn Menken benutte een strafworp. Voor rust wist TFS nog 2 keer te scoren en VZK/Donkerbroek 1 maal door Wout-Jan DOnker. Stand 12-9.

Na de rust moest VZK/Donkerbroek dit vasthouden, maar wisten dat deze wedstrijd nog niet gespeeld was. TFS maakte de stand op 12-10 door een doorloper. Wout-Jan Donker en Erik v Zanden waren beide trefzeker van afstand. TFS maakte daarna de 14-11. Martijn Menken mocht wederom een strafworp verzilveren. TFS scoorde daarna weer. Nu was het de beurt aan Wout-Jan Donker om te scoren vanaf de stip. Daarna was het TFS die 2 maal de korf wisten te vinden. Stand 16-14. Maaike Kuipers scoorde van afstand, maar TFS wist daarna ook snel te scoren. Martijn Menken scoorde weer van afstand. Erik van Zanden werd gewisseld en Diederick tibosch kwam erin. Die mocht gelijk een vrije bal nemen en die werd goed benut. Wout-Jan Donker en Martijn Menken wisten beide nog te scoren en TFS kon het niet meer bijhouden. Ondanks de winst van 21-17 was het een moeizame wedstrijd.

Volgende week speelt VZK/Donkerbroek uit tegen WSS.

Doelpunten: WoutJan DOnker 9x, Martijn Menken 6x, Luco vd Wolfshaar 2x, Erik v Zanden, Aukje Ekkels, Maaike Kuipers, Diederick Tibosch 1x.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?