Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek - TFS

Zaterdag 9 februari--

Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen TFS uit Drachtstercompagnie op het programma voor de GroenGoed combinatie. De combinatieploeg onder leiding van Otto van Zanden had wat goed te maken na de 23-17 nederlaag van de vorige ontmoeting tegen TFS.

VZK/Donkerbroek begon met Wout-Jan Donker, Erik van Zanden, Anke Postma en Aukje Ekkels in de aanval. Bart de Jong, Martijn Menken, Maaike Kuipers en Jozina Donker startten in de verdediging. De stellingwerfse combinatie begon sterk aan de wedstrijd, echter was het TFS dat het scorebord eerst wist te draaien. Wout-jan Donker bracht VZK/Donkerbroek terug op gelijke hoogte vanaf de stip.

TFS wist vervolgens 2 doorloopballen te benutten, waarbij ze 1-3 voorkwamen. Vervolgens brachten de stellingwervers orde op zaken door 5 doelpunten op rij te maken. Dit bracht de stand naar 6-3. Vervolgend bleven beide ploegen scoren tot aan de pauze. Dit bracht uiteindelijk de ruststand van 12-8 op het bord in het voordeel van VZK/Donkerbroek.

Na de pauze bracht de ploeg onder leiding van Otto van Zanden het verschil naar 14-8 door Wout-Jan Donker en Erik van Zanden. Na een doelpunt van TFS bracht Jozina Donker het verschil weer terug naar 6 doelpunten door de 15-9 te scoren. Vervolgens breekt er een fase aan in de wedstrijd waarbij VZK-Donkerbroek de korf niet goed weet te vinden en TFS wel kan profiteren. TFS scoort 5 maal op rij, waarbij de stand 15-14 wordt in het voordeel van de stellingwervers. Wout-Jan Donker scoort 2 minuten voor tijd de 16-14, waarna VZK/Donkerbroek de wedstrijd slim uitspeelt.

De volgende wedstrijd voor de blauwhemden staat gepland voor Zaterdag 2 maart thuis tegen Thianta uit Hoogeveen.

Doelpunten: Wout-Jan Donker (6x), Erik van Zanden (3x), Jozina Donker (3x), Bart de Jong (2x) en Martijn Menken (2x)

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?