Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek - Vitesse

Zaterdagavond 23 november mocht VZK/Donkerbroek 1 in de eerste zaalwedstrijd aantreden tegen Vitesse uit Beilen. Op het veld speelt VZK/Donkerbroek dit seizoen voor het eerst in de tweede klasse en het doel is om dit ook in de zaal te bereiken. Vooraf aan de wedstrijd speelde VZK/Donkerbroek 2 – Joure 2, helaas konden ze de voorsprong in de rust de tweede helft niet behouden en verloren met 11-13. In de aanval begonnen Luco van der Wolfshaar, Wout Jan Donker, Anke Postma en Aukje Ekkels, in de verdediging stonden Bart de Jong, Erik van Zanden, Jozina Donker en Maaike Kuipers.

Vitesse startte voortvarend en maakte de openingsgoal. VZK/Donkerbroek liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en scoorde 3 maal achter elkaar. Wout Jan scoorde van afstand, Maaike een doorloopbal en ook Erik wist de korf van afstand te vinden. Vitesse scoorde de aansluitingstreffer, 3-2. Maar  Wout jan en Erik wisten nogmaals van afstand te scoren wat de stand weer op 5-2 bracht. Via 5-3, 6-3, werd het 6-4. Daarna brak er een goede fase aan van VZK/Donkerbroek, ze wisten maar liefst 6x op rij te scoren! Voor rust maakten beide teams er nog een wat de ruststand op 13-5 bracht.

Na rust liet VZK/Donkerbroek zien dat ze niet van plan waren de punten mee te geven naar Beilen. Ze gingen goed door. Bart en Erik scoorden na de pauze dat bracht de stand op 15-5. Beide teams wisten tot het einde van de wedstrijd nog ongeveer om en om te scoren, maar de wedstrijd was gespeeld. De eindstand werd 23-11.

De doelpunten zijn gemaakt door: Wout Jan (7), Erik (5), Bart (4), Maaike (3), Luco (2), Jozina en Aukje

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?