Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


VZK/Donkerbroek - WWC

zaterdag 26 januari --

Na het verlies van vorige week tegen het naastliggende dorp, moest VZK weer proberen te herpakken tegen WWC. Nog een onbekende tegenstander voor de Haulenaren. Op de ranglijst staat deze ploeg vrij onderaan, maar dat komt mede doordat ze 2 wedstrijden minder hebben gespeeld. Het was dus lastige in te schatten wat de kwaliteit van deze ploeg is.

De wedstrijd gaat van start met Luco vd Wolfshaar, Wout-Jan Donker, Anke Postma en Aukje Ekkels. De twee dames in dit vak wisten elkaar gelijk goed te vinden en wisten door een fraaie combinatie de 1-0 op het scorebord te zetten. Dit duurde niet lang, want gelijk werd er al tegen gescoord in het startende verdedigingsvak met Erik van Zanden, Bart de Jong, Jozina Donker en Maaike Kuipers.

Dat beide ploegen echt voor de winst wilden gaan en de ander geen ruimte wilden geven was gelijk in het begin al duidelijk, want telkens als het ene team wist te scoren, werd door de ander gelijk tegen gescoord. Dit ging zo door tot aan de 6-6. De doelpuntenmakers in deze beginfase kwamen van Maaike, Luco (2x), Jozina en Erik. Vanaf dit punt wist VZK eindelijk een gaatje te slaan van 4 verschil. Dit keer waren de doelpuntenmakers Wout-Jan (2x), Jozina en Bart. Helaas wist VZK niet vast te houden tot de rust, want WWC kwam terug tot 1 verschil. Beide teams zoeken de kleedkamer op met een tussenstand van 10 tegen 9.

Na de rust zette WWC de inhaalslag nog even door, al was dit maar van korte duur. VZK werd weer even wakker geschut en breidde voor de 2x keer deze wedstrijd een gaatje van 4 te slaan. Met als doelpuntenmakers Wout-Jan, Luco, Maaike en Bart. Stand 14-10. Maar gedurende de wedstrijd kwam WWC steeds langzamer dichterbij. VZK scoorde wel elke keer tegen, maar niet genoeg om de voorsprong te behouden. Want een paar minuten verder stond er weer een gelijke stand op het scorebord, namelijk 16-16. De twee gemaakte doelpunten kwamen nu van wederom Maaike en Jozina.

Richting de slotfase was het zeer spannend, het was stuivertje wisselen, maar WWC wist toch aan het langste eind te trekken en er met de punten vandoor te gaan. VZK kon het scorende vermogen van WWC op het eind van de strijd niet meer bijbenen en was de eindstand 20-23. De scorende mensen waren Wout-Jan (2x), Bart en Maaike.

Doelpuntenmakers: Wout-Jan 5, Maaike 4, Jozina 3, Bart 3, Luco 3, Aukje 1, Erik 1

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?