Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


WSS - VZK/Donkerbroek     24-09-2017

VZK/Donkerbroek is ook in de lastige uitwedstrijd tegen WSS ongeslagen gebleven. VZK/ Donkerbroek startte in de aanval met Wout-Jan Donker, Erik van Zanden, Anna Groen en Maaike Kuipers. De verdediging bestond uit Martijn Menken, Luco van de Wofshaar, Marleen Boksebeld en Aukje Ekkels.

WSS begon sterk en na tussenstanden van 3-1 (doelpunt Donker) en 6-3 (door Van Zanden en Van de Wolfshaar) kwam VZK/Donkerbroek beter in de wedstrijd. Afstandsschoten van Kuipers, Menken en Donker zorgden voor een 7-6 tussenstand. WSS scoorde vervolgens twee maal op rij. Door doelpunten van Menken (2x), Donker en Van de Wolfshaar werd de stand teruggebracht naar 10-10.

De 10-11 (een afstandsschot van Donker) betekende de eerste voorsprong voor VZK/Donkerbroek. De ruststand was 12-14 (doelpunten van Menken, Boksebelt en Donker). Ook in de tweede helft zijn beide teams aan elkaar gewaagd. Tot 15-17 (Van de Wolfshaar, Groen en Menken) blijft het verschil klein. VZK/ Donkerbroek loopt vervolgens uit naar 16-21 (Donker 2x, Van de Wolfshaar, Van Zanden). WSS komt via een aantal goede afstandsschoten weer dichterbij. Maar bij 21-22 (Van de Wolfshaar) maakt VZK/ Donkerbroek definitief het verschil. Afstandsschoten van Van de Wolfshaar en Diederik Tibosch (ingevallen voor Donker) bepalen de eindstand op 21-24. Opnieuw gaat VZK/Donkerbroek met de volle buit terug en blijft de koppositie gehandhaafd.

Doelpunten VZK / Donkerbroek: Wout-Jan Donker 7x, Luco van de Wolfshaar 6x, Martijn Menken 5x, Erik van Zanden 2x, Marleen Boksebeld, Anna Groen, Diederik Tibosch, Maaike Kuipers.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?