Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

VZK/DIO/Donkerbroek/ODIS 1  - Devinco

Zaterdag 05-09-2020 --

VZK/DIO/Donkerbroek/ODIS hierna te noemen: “het combinatieteam”, wist in zijn eerste competitiewedstrijd succesvol te winnen van het helemaal uit Deventer reizende Devinco. Waarbij op vrijdagavond het combinatieteam 2 thuis tegen ZKC ’19 al gemakkelijk met 15-9 wist te winnen, was het nu aan het eerste combinatieteam om de punten thuis te houden.
Waarbij het nog tegen een 7-8 achterstand in de rust aankeek, wist het combinatieteam de tweede helft om te buigen naar een 19-13 overwinning.

Het combinatieteam begon zoekende aan de wedstrijd en liep al snel tegen een 0-2 achterstand aan, waarbij vervolgens het tweede aanvalsvak via Myrthe Looijenga en Hendrik Jan van Zanden wisten te scoren en te zorgen voor een 2-2 gelijke stand. Vervolgens waren het Petra Mulder en Wout Jan Donker die het combinatieteam naar de voorsprong brachten, 4-2. Er werd tot de rust om en om gescoord door onder andere Luco van de Wolfshaar, Petra Mulder en Jozina Donker. Devinco wist met 1 punt voorsprong de rust in te gaan.
Opdracht was om met volle overgave de 2de helft in te gaan, wat succesvol bleek. Het combinatieteam wist de voorsprong tot 17-11 te nemen waarbij de wedstrijd al gespeeld leek. De korf werd steeds beter van afstand gevonden. Jozina en Myrthe wisten beide in de tweede helft tot 3 maal toe trefzeker te zijn rondom de korf. Waarmee de eindstand op 19-13 werd gebracht.

Volgende week mag het combinatieteam afreizen naar Zutphen waar KVZ 1 op het programma staat.